среда, 18 января 2017 г.

Альтернативний щоденник "А що?"

Отримала альтернативний щоденник сьогодні.  Дочка навчається в 1 класі і щоденники їм ще не обов'язкові, але ж тренуватися можна, тим більше, що цей щоденник дуже крутий! Я б сама такий залюбки вела, якщо чесно. Дочці теж сподобалося, друге півріччя якраз тільки почалося, тому сьогодні будемо заповнювати.
Ну що ще сказати? Яскравий (хоч і чорно-білий), я впевнена, що дитина його зробить ще індивідуальнішим, діти полюбляють, коли можна щось вигадувати ) Гарна обкладинка, якісні листи, не нудно - це точніше за все. 144 сторінки, повторюються тільки сторінки для розкладу.
Як я замовляла? А то дуже просто було. На сторінці у Фейсбуці, просто написала повідомлення, відповіли за 3 хвилини, проплатила, і через годину мабуть щоденник вже їхав до нас - дуже швидко! Сторінка "Альтернативний щоденник" у Фейсбуці.

А щеее! Дуже ж важливо те, звідки я про все це дізналась )) Є в мене старовинний друг, що в якості дизайнера і верстальника виступав при розробці цього діла ) Це Solonynka Roman - знаю його страшно сказати скільки років. Він дуже цікава і відповідальна людина, може і вміє багато, захоплюється каліграфією і в нього круто виходить! Звертайтесь!


Такі справи ) В кого є діти-школяри - подумайте - такий щоденник - це весело ) Раджу! Буду показувати, шо там Ларка назаповнювала ))


4 комментария:

  1. він ще на півріччя розбитий :) прикольно дуже

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. там в тому щоденнику є чим зайнятись. Я згадую, що мені в школі кортило десь помалювати щось, а не було де, на листочках, на полях (за що вчителі сварились) - а тут малюй- не хочу! Дуже крута штука, носить до школи )

      Удалить